Skip to content
Menu Lid worden
Zomertrip 2023

Zomertrip naar Europapark

28 juli 2023

Eind juli was het eindelijk zo ver, de Coeliactive-zomertrips mogen weer! Dit jaar zijn we met de auto vertrokken richting Europapark.

Het was een geslaagde zomertrip in Europapark met veel lol, onverwachtse momenten in achtbanen, lekker eten en gezelligheid!😇

In ons huisje in Dessenheim hebben we de eerste twee avonden lekker gekookt en spelletjes gedaan. Overdag hebben we rondgerend in Europapark. De laatste avond hebben we gegeten in Europapark in het gebied “Duitsland” bij Baden-Bavarian Beer Garden. Daar konden we kiezen uit friet met kip of een braadworst.

Wil je weten welke andere opties Europapark allemaal glutenvrij kan aanbieden? Bekijk dan het glutenvrije overzicht van Europapark. Voor eventuele andere diëten bij Europapark kun je ook terecht.

Op de terugweg kwamen we nog langs een glutenvrije bakkerij met zoveel lekkers dat we keuzestress hadden!🧁🤗 L’éden is een absolute aanrader als je in de buurt bent. Ze hebben twee vestigingen, een in Obernai en een in Strasbourg.

We willen onze deelnemers heel erg bedanken voor de gezelligheid en hopelijk tot ziens!

En natuurlijk willen we onze sponsoren Bakker Leo en Made Good Foods ook enorm bedanken voor al het lekkers waaronder brood, cakes, koekjes en repen🤩🙏🏻

Wij werken samen met: