Skip to content
Menu Lid worden

Kennismakingspakket Ruttmans

16 mei 2017

Merken als Schär, Peak’s Free From en Consenza kennen we allemaal wel, maar ben je ook bekend met Lovemore, Alaska, Norman’s, Nominal en Ciro? Ik tenminste niet! Ik bestelde een kennismakingspakket met onder andere deze merken en laat jullie weten wat de absolute must-try’s zijn.

Na ontvangst van het kennismakingspakket is het net alsof je weer een kind bent, want je mag even grabbelen naar alle glutenvrije producten in de doos. Toch leuk als je dan weer nieuwe dingen ontdekt.

Wat zat er in het pakket?

–          Alaska – maïswafels in de smaken hazelnootcrème, chocoladecrème, melkcrème en kokosnootcrème
–          Norman’s – Barberry Bliss
–          LT Africa Teff – teffpasta
–          Barilla – spaghetti
–          Lovemore – Chocolate Chip Cookies, Apple & Sultana Cookies en Jammy Wheels.
–          Våffel Bagaren – ijshoorntjes
–          Daas ambré – amberbier
–          Nominal – all purposemix en rustieke broodmix
–          Ciro – pizzamix
–          Ruttmans – mugcakes in de smaken vanille, stracciatella en chocolate

Absolute must-try’s

De eerste zijn de mug cakes. Deze komen in een zakje met simpele instructies. Je doet de inhoud in een mok, voegt wat melk en olie toe en zet het voor zo’n 2 minuten in de magnetron. Daarna heel even laten afkoelen en klaar is Kees. Ontzettend handig voor een snelle snack en ook nog eens heel erg lekker! De smaak stracciatella krijgt mijn persoonlijke voorkeur, maar ook de andere smaken bevallen goed.

Als tweede zijn ook de ijshoorntjes van Våffel Bagaren aan te raden! De ijshoorntjes komen in een verpakking met 10 hoorntjes, dus goed sluiten na openen is wel noodzakelijk. Vul het hoorntje met jouw favoriete ijssmaak (in mijn geval citroensorbetijs) en je kunt eindelijk weer eens een ijsje eten zoals het hoort, uit een hoorntje in plaats van een bakje. Verrukkelijk! Het breekt niet in stukjes zodra je de eerste hap neemt, dus je hoeft niet bang te zijn voor ijs over je T-shirt of broek door een gebroken hoorntje. Ideaal dus.

En dan als laatste kiezen we de Ciro pizzamix. Ook hier geldt dat het in een zakje komt met simpele instructies, voeg wat water toe, mix het en leg het deeg in een ronde vorm. Hierna kun je naar eigen smaak ingrediënten toevoegen, in mijn geval: tomatensaus, mozzarella, pesto en spekblokjes. Het deeg is lekker luchtig en de korst knapperig. Daarnaast kun je de pizza zo dik en groot maken als je zelf wil. Deze hoort echt thuis in jouw studentenkeuken.

Ook proberen?

Ben jij nu ook benieuwd naar deze merken? Dan kun je een kennismakingspakket bestellen op www.ruttmans.nl. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei maten en aan te passen op ieder (combinatie) dieet. Smullen maar! 

Wij werken samen met: