Skip to content
Menu Lid worden

Hotspot: Gys

20 april 2024

Het is donderdag, dus we gaan weer op zoek naar een nieuwe glutenvrije hotspot. Deze keer landden we in Utrecht voor het plantaardige en glutenvrije restaurant Gys.

Modern

Gys is precies zo’n hip, modern en fancy restaurant waar alles biologisch en met een beetje geluk ook vegan is. Daar waar aandacht is voor puur en eerlijk eten, is vaak ook een goed glutenvrij aanbod. Bij Gys hebben we dat niet anders ervaren. Sinds april 2024 is de keuken van Gys zelfs volledig glutenvrij, want het brood wordt nu geproduceerd in een glutenvrije bakkerij.

Alles op de kaart is glutenvrij, tenzij anders aangegeven. De omgekeerde wereld van wat we gewend zijn, maar wel heel fijn! Dus de keuze is reuze. De mogelijkheid bestaat om bij Gys te ontbijten, maar wij raden het vooral aan voor het diner. De Kapsalon hier is helemaal glutenvrij, maar denk dan niet aan iets wat je om vier uur ’s nachts bij de snackbar haalt. De kapsalon bij Gys is gemaakt van zoete aardappel, plantaardige shoarma en andere lekkernijen, dus compleet verantwoord om vóór het middernachtelijk uur te bestellen.

Reserveren

Zoals bij elk restaurant adviseren wij om van tevoren te reserveren. Niet omdat je je dieetwensen moet doorgeven, maar omdat Gys een geliefde locatie is. Zo weet je zeker dat je er terecht kunt.

Locaties

Amsterdamsestraatweg 113
3513 AC Utrecht

Voorstraat 77
3512 AL Utrecht

Bezoek de website

Wij werken samen met: