Skip to content
Menu Lid worden

Goed vertoeven tijdens de wintersport

3 maart 2018

Ook dit jaar hebben wij weer een heerlijke glutenvrije wintersport mogen organiseren!

Ingrediënten

  • 8 Personen
  • 10 Dagen
  • 10 Dozen eten
  • 10 Ski’s
  • 3 Snowboards
  • 2 Meter sneeuw
  • 1 Chalet

Dit zijn ongeveer de benodigde ingrediënten voor een geslaagde glutenvrije wintersport. Met acht personen zijn we op 9 februari richting de witte wereld vertrokken. Superdevoluy, om precies te zijn. Om eerlijk te zijn, het lelijkste dorp van Frankrijk…

Wintersport op z’n best

Gelukkig staat daar een van de fijnste skigebieden tegenover, zo hebben we gemerkt. Met twee meter sneeuw, en luxe chalet om uit te rusten en volledig verzorgd diner; een ideale combinatie.

Na inrichting van het chalet, ontdekken van het prachtige (uhum) dorp en het regelen van al het materiaal kon de week echt van start. Elke ochtend stipt om half 10 op de piste; om 12 uur precies terug voor een gezamenlijke lunch; zorgen dat deze voor half 1 weggewerkt is, want dan beginnen de lessen; half 4 weer onderaan, want dan zijn de lessen klaar; tot 5 uur nog naar boven en dan skiënd naar het huisje. Is dit dan nog relaxed? Oh jazeker! De Jacuzzi is warm, en het eten staat om half 8 (a la carte!) voor ons klaar bij La table du Yéti (wat overigens een echte aanrader is, zowel glutenvrij als betaalbaar). Na het eten een traditionele Gènèpi (jaja, zoek dat maar eens op) om vervolgens het huisje in te rollen. Feestjes? Spelletjes? Mindfuck? Als het de (lach)spierpijn maar deed vergeten… prima!

Sponsoren

Drukke dagen dus! Hoe houd je dat vol hoor ik je denken. Nou, dat komt door de eerdergenoemde dozen. Vol met sponsormateriaal vanuit Albert HeijnConsenza en veel korting bij Glutenvrijemarkt.com. Hieraan maar een nadeel; een volledig sportieve week waarvan je toch aankomt… jammer hoor.

Wij werken samen met: