Skip to content
Menu Lid worden

Glutenvrije pizza thuisbezorgd

20 januari 2017

Sinds afgelopen maandag kunnen we eindelijk glutenvrije pizza’s bestellen bij Domino’s. Voor veel mensen een droom die uitkomt, want wat is er nou fijner dan als een echte student gewoon even een pizza bestellen als je geen zin hebt om te koken?

‘Gewone’ pizza

Wij van Coeliactive probeerden natuurlijk meteen de pizza’s uit. Omdat we niet van half werk houden, hebben we allebei de opties genomen: zowel de Margaritha als de Pepperoni. Het voelt heel bijzonder om ‘gewoon’ een pizza te bestellen en we waren dan ook door het dolle eindelijk een echte pizzadoos te kunnen gebruiken als bord.

De pizza’s zijn niet supergroot (maar dat zijn de meeste glutenvrije pizza’s niet). De toppings waren hier en daar wel wat verbrand. We hebben op internet foto’s gezien van mensen met een pizza die er wel heel erg verbrand uitzag. Dat is natuurlijk zonde en we moedigen iedereen die daarmee te maken krijgt aan om even contact op te nemen met Domino’s zelf. Van onze opmerkingen kunnen zij hun service natuurlijk alleen maar verbeteren. 

Dan de smaak van de pizza. De bodem is dik, maar niet zo dik dat het klef wordt. Het is zoals pizza hoort te zijn: een lekkere dikke laag toppings die niet van de pizza afvalt als je een hap neemt, smeuiige kaas, goeie pittige pepperoni en overall goed om je maag mee te vullen. Verwacht geen wonderen, het blijft pizza, maar het is wel een lekkere pizza.

Jouw ervaringen

Ook belangrijk: wij hebben absoluut geen last gehad van de pizza’s. Enig nadeel is dat de locatie waar wij ze bestelden na twee dagen al door de glutenvrije deegvoorraad heen was. Dat betekende voor ons niet nog een keer pizza bestellen. Puntje voor Domino’s om aan te werken, al zal het enthousiasme in de komende weken waarschijnlijk afnemen.

We zijn ook heel benieuwd naar jouw ervaringen met de pizza van Domino’s. Heb je een foto gemaakt? Laat het ons weten!

Wij werken samen met: