Skip to content
Menu Lid worden

Getest: AH Feeststol en suikerbrood

28 november 2018

Albert Heijn heeft nu gluten- (en melk) vrije suikerbrood en glutenvrije feeststol in het assortiment!

Ik kreeg een proefpakket toegestuurd en wil graag mijn ervaring met jullie delen. De broden werden gebracht in een feestelijk mandje. Het meest benieuwd was ik naar het suikerbrood, dit heb ik namelijk niet eerder geproefd. Ik maakte het open en sneed een stuk af. Het voelde een beetje plakkerig aan mijn vingers. Ik nam een hapje en het smaakte heerlijk! De structuur was goed, broodachtig, en door de suikerparels aan de rand proefde het zoet. Er zat ook een vleugje kaneel doorheen. Een beetje (room)boter erop maakte het helemaal af.

 dsc_0016
Daarna heb ik ook de glutenvrije feeststol geproefd. Binnenin deze stol zit onder andere amandelspijs en hazelnoten. De stol is halve maan vormig en heeft een stevige structuur. Het spijs is heerlijk en ook hier is een beetje (room)boter een goede toevoeging. Bij beide broden was ik blij verrast en ik vind het heel fijn dat wij dit ook glutenvrij kunnen eten. Ideaal voor de feestdagen! 

De broden zijn te koop bij de Albert Heijn of via de website. Ze kosten 3,99 per stuk. Je kunt de broden ook invriezen en bewaren voor later. Eet smakelijk alvast 🙂

Wij werken samen met: