Skip to content
Menu Lid worden

Damhert glutenvrije repen

11 maart 2017

Het is alweer een tijdje geleden dat we een review hebben geplaatst. Met deze review sluiten we een hele nieuwe reeks producten van Damhert af, en dat doen we in stijl. We testen namelijk hun ruime keuze aan glutenvrije repen!

Taste-it! – glutenvrij
Dit is een glutenvrij wafel gevuld met choco crème, omsloten door een laag melkchocolade. Je kunt hem makkelijk verdelen in vier stukjes. Het ziet eruit als een KitKat en zo smaakt het ook. Een goede vervanging voor de KitKat dus!

Mueslireep, pindanoten en chocolade – glutenvrij
De reep is individueel verpakt en daarmee ontzettend handig om mee te nemen als snack naar school of voor onderweg. De reep bestaat uit een onderlaagje chocolade en daarboven de muesli en pinda’s. De pindasmaak komt sterk naar voren en samen met de chocolade heeft de reep een zoete smaak.

Mueslireep, framboos en yoghurt – glutenvrij
Ook deze is individueel verpakt. Het bestaat uit een onderlaagje van yoghurt, muesli en stukjes framboos. De frambozensmaak en het zoete komt sterk naar voren.

Mueslireep, chocoladestukjes – glutenvrij
Net als alle andere repen is ook deze individueel verpakt. Het bestaat uit een onderlaagje chocolade, muesli en zoals de naam al aangeeft, chocoladestukjes. Het is zoet en niet kleverig en mijn persoonlijke favoriet uit de repen, al komt de framboos en yoghurt op een sterkte tweede plaats.

Kokosrepen – glutenvrij, lactosevrij
In de verpakking zitten vier individueel verpakte kokosrepen. De kokos is omhuld met chocolade komt sterk naar voren in de smaak. De reep is verder niet droog en vult goed.

Melkchocolade – glutenvrij, lactosevrij
Het verschil tussen deze lactosevrije chocolade en gewone chocolade is niet te vinden. Heerlijk! Mijn lactosevrije huisgenoot vond het fijn dat het smaakte alsof het met gewone melk was gemaakt, in tegenstelling tot veel andere soorten waarbij de soja smaak sterk naar voren komt.

Melkchocolade, praline – glutenvrij, lactosevrij
Dezelfde lekkere chocolade van de vorige, maar nu met de extra hazelnootvulling en dubbel zo lekker dus!

Wij werken samen met: