Skip to content
Menu Lid worden

Consenza sinterklaasproducten

7 november 2017

Het is alweer bijna zover, Sinterklaas komt er weer aan. Dat betekent dat het nu ook tijd is om op zoek te gaan naar alles wat daarbij hoort: chocoladeletters, speculaas, snoephartjes, schuimpjes, maar uiteraard ook pepernoten.

Ik ontving laatst een pakket van Consenza met daarin de vernieuwde pepernoten en speculaasbrokken. Deze zijn nu ook beiden gluten- en melkvrij! 

Het oordeel

De pepernoten zijn iets groter dan ‘normale’ pepernoten. Ze zijn goed op smaak gebracht en niet te hard. Lekker makkelijk dus voor kleine kinderen die ervan kunnen genieten, zonder hun tanden te breken. Het komt in een klein zakje, dus als je als enige in het gezin glutenvrij moet eten, ideaal. 

De speculaasbrokken zijn heerlijk. In tegenstelling tot de pepernoten zijn deze brokken wel hard, dit geeft het echter een extra knapperige bite. Er zitten drie brokken in de verpakking en eigenlijk wil je die allemaal tegelijk wel opeten, zo lekker. 

Wij wensen iedereen alvast een leuke tijd met Sinterklaas en hopelijk brengt de Glutenvrije Piet nog wat lekkere pepernoten voor je langs!

Wij werken samen met: