Skip to content
Menu Lid worden

Coeliactive zoekt nieuwe bestuursleden

22 februari 2024

Ben jij altijd degene die het restaurant uitzoekt of het (glutenvrije) bier en de snacks regelt na de voetbaltraining? Vind je het leuk om dingen te organiseren voor anderen? Dan zoeken wij jou!

Bij Coeliactive, de jongerenafdeling van de NCV, organiseren we verschillende activiteiten zoals een dagje weg, lunches, weekendjes weg of vakanties. Ons doel is om mensen met coeliakie, of die om een andere reden glutenvrij eten, met elkaar in contact te laten komen. En ervoor te zorgen dat je iets kan doen zonder na te hoeven denken over je dieet.

Daarnaast zijn we betrokken bij de Europese jongerenvereniging CYE (Coeliac Youth of Europe). √Čen keer in het jaar vergaderen we met alle Europese landen om het glutenvrije leven in heel Europa makkelijker te maken voor jongeren. Helaas stoppen er eind dit jaar een aantal bestuursleden. Daarom zoeken we enthousiaste mensen tussen de 18 en de 28 jaar. Ben jij altijd degene die het restaurant uitzoekt of het (glutenvrije) bier en de snacks regelt na de voetbaltraining? Vind je het leuk om dingen te organiseren voor anderen? Dan zoeken wij jou voor de functies:

  • Algemeen bestuurslid
  • PR-manager
  • Secretaris

Het is fijn als jij ervaring en/of affiniteit hebt met een bestuursfunctie, sociale media en/of het organiseren van activiteiten. Geen ervaring? Geen probleem, Elise en Dana nemen alle tijd om je de kneepjes van het vak te leren! Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Stuur ons dan een mailtje naar info@coeliactive.nl! Heb je nog vragen, of kom je liever vrijblijvend kennismaken? Laat het ons weten via de mail, of via een berichtje op onze socialemediakanalen!

Wij werken samen met: